Uitverkoop Horsegems Groter bekijken

Horsegems Aventurijn

Nieuw product

Groene aventurijnsteen verwerkt in een hanger die je kunt invlechten in de manen van je paard.
Je kunt dit doen voor een fotoshoot maar de hanger is nog veel meer!

Chakra: Hart chakra

Meer details

15,00 € Incl. btw

Ideal
Ideal

Toevoegen aan Verlanglijst

Meer informatie

Edelstenen werken zowel voor mensen als ook voor dieren. Met honden, paarden en overige dieren kun je in de regel beter niet met meer dan 1 edelsteen tegelijk werken. Dieren zijn veel gevoeliger dan de mens en hun brein werkt niet zoals bij een mens.

Groen aventurijn: Het helpt hart problematiek zowel emotioneel als fysiek. Ook helpt het bij bloeddruk, cholesterol en allergische reacties aan de huid.

Aventurijn is een krachtige heler, beschermt, kalmeert en zorgt voor een algeheel gevoel van innerlijke rust en welzijn. De edelsteen trekt geluk, voorspoed en welvaart aan terwijl het de juiste energieën aantrekt zodat dromen waarheid worden. Aventurijn is een liefdevolle steen die uitermate geschikt is voor dagelijks gebruik.

De steen geeft troost, tolerantie, inlevingsvermogen, enthousiasme, geduld en helpt bij het bedenken van oplossingen. Het zorgt ook voor communicatie met het hart, bevordert besluitvaardigheid, assertiviteit en creativiteit en kalmeert woede, ergernis en irritaties. Zoals wel meer Silicaten absorbeert het elektromagnetische straling en beschermd het tegen milieuvervuiling en bijvoorbeeld wateraders. Door de groene kleur is de steen rustgevend het zorgt ervoor dat er gestopt wordt met het malen van gedachten en brengt een goede nachtrust.

Aventurijn is verwant aan Bergkristal en dus een helende steen. Aventurijn is er in vele kleuren en dit is niet enkel voor het oog. De diverse kleuren zorgen ervoor dat de steen zich heel exact op de diverse chakra’s kan spitsen. Het maakt de steen een healer met oog voor detail. Zo gaat de oranje variant voor het 2e chakra (navel chakra, bezitten & verrijken) de gele variant voor het 3e (zonnevlecht, gevoelswarmte), de groene voor het 4e (hart, liefde & liefhebben) en zo voort.

Fysiek stilt het de pijn, werkt ontstekingsremmend en helpt bij stress klachten zoals migraine, ogen, zenuwstelsel, stotteren en bij blozen. De diverse kleuren steen hebben elk hun eigen toegevoegde waarden aan deze basis eigenschappen. Omdat de steen een Silicaat is net als Bergkristal helpt het bij bot problematiek zoals breuken.